Diesviering voor alumni

Een inkijkje in het onderzoek van Freek Vonk, Job Cohen die inzoomt op de veranderingen in de zorg en aandacht voor onderwerpen variërend van archeologisch onderzoek tot de broertjes en zusjes van de zon. Het komt allemaal aan bod tijdens de diesviering voor alumni, op zaterdag 14 februari a.s.

Speciaal voor alumni

Job Cohen zal tijdens de diesviering spreken over de decentralisatie van jeugd- en ouderenzorg en participatie.

Job Cohen zal tijdens de diesviering spreken over de decentralisatie van jeugd- en ouderenzorg en participatie.

Aansluitend op de diesviering van de universiteit een week eerder, organiseren de Universiteit Leiden en het Leids Universiteits Fonds jaarlijks een diesviering speciaal voor alumni. Tijdens deze middag in het Kamerling Onnes Gebouw, maakt u als alumnus niet alleen kennis met onderzoek vanuit de verschillende disciplines van de universiteit, maar ook met onderzoekers, professoren en studenten.

Ook worden tijdens de diesviering voor alumni de Leidse Universitaire Scriptieprijzen uitgereikt.


Juniorprogramma

Naast u als alumnus, zijn ook uw kinderen van harte welkom. Zo krijgen kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud de kans om voor het eerst kennis te maken met de wetenschap. Voor hen is er een speciaal, interactief junior programma in de Oude Sterrewacht.

Programma en aanmelden

Het volledige programma van de diesviering voor alumni is te vinden op de website van het LUF. Hier kunt u zich ook aanmelden.

De kosten voor deelname bedragen minimaal €25 voor alumni en minimaal €15 voor alumni afgestudeerd in 2012 of later. Aanmelden voor het juniorprogramma is helaas niet meer mogelijk. Voor kinderen vanaf 1 t/m 7 jaar is er gratis kinderopvang.

 
Laatst Gewijzigd: 15-01-2015