6 mei: Coachcafé voor jonge alumni

Op woensdag 6 mei vindt er weer een Coachcafé voor jonge alumni plaats. Dit Coachcafé biedt je als jonge alumnus de mogelijkheid om, geholpen door professionele coaches, verder te denken over je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten.

Wat houdt het in?
In een informele setting schuif je tijdens drie sessies telkens met drie andere jonge alumni aan bij verschillende coaches (allemaal alumni van de Universiteit Leiden). Samen bespreek je waar je talenten liggen, wat je het liefste zou willen en wat een volgende stap in deze richting kan zijn. Door samen te sparren, leer je ook van anderen, word je je meer bewust van je eigen positie en kun je beter je koers bepalen.

Wat levert het je op?
Het Coachcafé combineert een gezellige avond met een goed gesprek over je loopbaan. Aan het einde van de avond ga je dan ook naar huis met nieuwe ideeën over je toekomst, een scherpere blik over je (on)mogelijkheden én een netwerk van professionals en mede-alumni.

Waarom in een café?
Omdat in een café vaak goede gesprekken plaatsvinden, je er gelijkgestemden ontmoet en omdat het gezellig is.


Deelnemen

Datum: Woensdag 6 mei 2015
Locatie: Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden)
Kosten deelname:

€25 incl. consumpties (excl. 2,25 administratiekosten)

óf 

€40 incl. consumpties én professionele profielfoto (excl. 3,15 administratiekosten)

Programma:

19.00 uur inloop

19.30 uur start programma

22.30 einde + borrel

Aanmelden: Meld je aan via eventbrite

Reacties van eerdere deelnemers

"Het Coachcafé leert je op een andere manier te kijken en te zoeken naar het antwoord op een aantal essentiele levensvragen; Wie ben ik, wat wil ik eigenlijk en hoe kom ik er? Binnen een paar uur heb je het antwoord, of in ieder geval meer inzicht hierop gekregen. Zeer efficient dus!"

"Je krijgt zin in de toekomst en inzicht in een carrièredoel waarnaar je kunt toewerken.”

“Ik heb het Coachcafé ervaren als een hele leuke en inspirerende avond. In verschillende rondes leer je jezelf en mede alumni kennen. Door anderen over hun dromen en talenten te horen praten leerde ik ook veel over mezelf.”

"Een positieve schop onder je kont! En fijn om ook andere jonge alumni te spreken en te horen hoe zij dingen aanpakken."

"Heel fijn om te merken dat ik niet de enige ben die nog zoekende is welke kant ik op wil. En ik heb daadwerkelijk meteen actie ondernomen waardoor er nu weer balletjes zijn gaan rollen."


Dit Coachcafé wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden in samenwerking met Blik-Opener – loopbaanimpuls voor young professionals.

Lees ook: 'Alumni coachen alumni' - verslag van de eerste editie van het Coachcafé

 
Laatst Gewijzigd: 08-04-2015